Bemutatkozás

Cégünk alapjai az 1970-es évekre nyúlnak vissza. A cég egyéni vállalkozásként indult, majd Betéti Társaságként működött, és 2009-ben alakult Irtó- Profi Korlátolt Felelősségű Társasággá.

Fő tevékenységünk

Rovarirtás és rágcsálóirtás

Ezen belül vállaljuk:
 


Az Irtó-Profi Kft. Magyarország egész területére kiterjesztette rovar- és rágcsálóirtó tevékenységét. Célunk, hogy irtási munkánk eredményes és hatékony legyen, a megrendelő minden esetben elégedett legyen, hiszen ez vezet a hosszútávú partneri együttműködéshez. A sikeres szakmai munkát a kártevőirtás területén több éve dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereinknek köszönhetjük. ÁNTSZ engedéllyel rendelkező kártevőirtó cég vagyunk.

Cégünk a mai konkurenciaharcban a mérsékelt árai mellett, a professzionálisan elvégzett munkából adódóan jól megállja a helyét.

Rovarirtással és rágcsálóirtással kapcsolatos tevékenységünket mindig a megrendelőnek legalkalmasabb, előre egyeztetett időpontban végezzük. Célunk a gyors és hatékony irtási munka. A kártevőirtáson kívül, szakmába vágó tanácsadással is szívesen rendelkezésükre állunk.

Várjuk magánszemélyek, cégek, intézmények stb. megkeresését, amennyiben hatákony rovar- illetve rágcsálóirtásra van szükségük.


A káretvőirtást bízza profikra! Irtó Profi Kft. Információ: +36 30 900-3346Bereczki Vilmos

ügyvezető igazgató