Rágcsálóirtás

Rágcsáló irtásához többféle módszer létezik, ezek lehetnek:

 

 

 

Mérgező csalétek kihelyezéskor nem csak etető-, hanem itatóállomásokat is létesíteni kell, mert a rágcsálóknak nagy a folyadékigényük, így hatásosabban működik a méreg. Nagyon fontos, hogy az etető- és itatóállomások létesítésénél más táplálék ne álljon a rágcsálók rendelkezésére.

A porozás módszerét a rágcsálók vonulási útvonalán célszerű elvégezni.

A lyuk gázosítását csak akkor szabad elvégezni, ha a lyuk kijárata nem vezet zárt térbe.

A rágcsálóirtás során kiváló minőségű, az OKI által engedélyezett vegyszerekkel dolgozunk, melyek biztonsági adatlappal rendelkeznek.

Vegyszereink emberre, élelmiszerre veszélytelenek, teljesen szagtalanok, foltot nem hagynak és tartós hatásúak!

Rágcsálóirtásnál kizárólag második generációs vegyszerekkel dolgozunk, ami az egereknél, patkányoknál egyszeri fogyasztás esetén is elhullást idéz elő.

A rágcsálóirtás épületen belül és kívül

A folyamat a következő:

A méreg kihelyezésére biztonságos zárható, műanyagból készült egérdobozokat és patkányládákat használunk, ezért azokhoz illetéktelen személy (pl. gyermek), illetve haszonállat nem férhet hozzá.

Garancia

Vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkező cég vagyunk.

Cégünk valamennyi alkalmazottja rendelkezik a feladatok elvégzéséhez szükséges végzettséggel, munkáját körültekintően, pontosan, a különböző egészségügyi és biztonsági előírásokat messzemenőkig figyelembe véve végzi el. Munkavégzés során a tűzvédelmi és balesetvédelmi szabályok, illetve az idevonatkozó OKI előírások és egyéb munkavédelmi utasítások betartásáért felelősséget vállalunk.

Cégünk a kártevőmentességre garanciát vállal. Egyszeri irtás esetében ennek időtartama egy hónap, míg az évente négy alkalomra kötött hosszú távú partneri szerződésünk folyamatos és teljes körű kártevőmentességet biztosít. Garanciavállalásunk értelmében a kártevők megjelenése esetén cégünk szakemberei a bejelentéstől számított három napon belül díjtalanul elvégzik a kártevőmentesítést.