Bármilyen kártevő probléma esetén hívja cégünket bizalommal!

+36 30 900-3346

Rovarirtás

A rovarirtás során kiváló minőségű, az OKI által engedélyezett vegyszerekkel dolgozunk, melyek biztonsági adatlappal rendelkeznek. Vegyszereink emberre, élelmiszerre veszélytelenek, teljesen szagtalanok, foltot nem hagynak és tartós hatásúak.

A rovarirtás során a legmodernebb formulációkkal dolgozunk, melyek hosszú hatástartósságú vegyszerek. Ezek a vegyszerek egészségre veszélytelenek, szagtalanok, külön előkészületet nem igényelnek. Tevékenységünk során hangya, csótány, légy, ágyi poloska, bolha, kullancs, darázsirtást vállalunk (HACCP rendszer szerint.) Igény szerint szobák ágyi poloska elleni megelőző irtását is vállaljuk.

A rovarirtás folyamata a következő

Fajlagos érintő mérget, vagy mérgezett csalétket alkalmazunk

Épületen belül:   

permetezés (hangya, csótány, ágyi poloska, légy, bolha)
gép-kihelyezés (csótány)
hidegköd-képzés (hangya, csótány, ágy ipoloska)
füstképzés(hangya, csótány, ágyi poloska)


Épületen kívül:

permetezés (hangya, kullancs, darázs)
melegköd-képzés (szúnyog)
ULV (szúnyog)

Garancia

Vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkező cég vagyunk.

Cégünk valamennyi alkalmazottja rendelkezik a feladatok elvégzéséhez szükséges végzettséggel, munkáját körültekintően, pontosan, a különböző egészségügyi és biztonsági előírásokat messzemenőkig figyelembe véve végzi el. Munkavégzés során a tűzvédelmi és balesetvédelmi szabályok, illetve az idevonatkozó OKI előírások és egyéb munkavédelmi utasítások betartásáért felelősséget vállalunk.

Cégünk a kártevőmentességre garanciát vállal. Egyszeri irtás esetében ennek időtartama egy hónap, míg az évente négy alkalomra kötött hosszú távú partneri szerződésünk folyamatos és teljes körű kártevőmentességet biztosít. Garanciavállalásunk értelmében a kártevők megjelenése esetén cégünk szakemberei a bejelentéstől számított három napon belül díjtalanul elvégzik a kártevőmentesítést.